Áruház

Termékek

Egy szakember leveszi a válláról a terheket,

ha a biztonságba fektet

A Munka Törvénykönyve szerint a munkáltató köteles megtéríteni a munkavállalónak a munkaviszonnyal összefüggésben okozott kárt. Mentesül a felelősség alól, ha bizonyítja, hogy a kárt az ellenőrzési körén kívül eső olyan körülmény okozta, amellyel nem kellett számolnia és nem volt elvárható, vagy a kárt kizárólag a károsult magatartása okozta. A jogszabály azt is kimondja, hogy a munkáltatónak munkahelyi baleset esetén a munkavállaló teljes kárát meg kell térítenieNem kell viszont megtérítenie azt a kárt, amellyel kapcsolatban bizonyítani tudja, hogy bekövetkezése a károkozás idején nem volt előre látható.

 

Lábvédelem

Munkaruházat

Kézvédelem

Hallásvédelem

Fejvédelem

Légzésvédelem

Szemvédelem

Egyéb

Kedvezményeink

Számunkra nem csak az jelent elégedettséget, ha egy vállalkozás Munka- és Tűzvédelmi dokumentációi rendben vannak. Kötelességünknek érezzük, hogy minden vállalkozás, amely minket választ, a gyakorlati életben is megfelelően tudja alkalmazni a tőlünk szerzett tudást. Hiszünk benne, hogy a Munka- és Tűzvédelembe fektetett anyagiak hosszú, de akár már rövidtávon is megtérülnek az ügyfeleink számára.

Ingyenes szállítás

Minden 50.000 Ft értékű vásárlás fölött, elengedjük a szállítási költéséget az Ön által megrendelt termékekre.

100.000 Ft fölött

Partnereinknek, akik nettó 100.000 Ft érték fölött vásárolnak, végösszegtől függően egyedi árajánlatot kínálunk a megrendelt termékeikre.

Előreutalás

Azoknak a partnereinknek, akik az előreutalást választják további nettó 1% árengedményt kínálunk a végösszegből.

Szolgáltatás

Partnereinknek, akik Munka vagy Tűzvédelmi szolgáltatásunkat igénybe veszik, azoknak a vásárlásaik nettó értékéből további 5% árengedményt biztosítunk.