Rólunk

Munkavédelem

A munkavédelem prioritása a biztonságos és egészséges munkakörülmények biztosítása. A célja az, hogy biztonságos munkavégzéssel megelőzze a munkahelyi baleseteket és az esetleges egészségkárosodást. A biztonságos munkakörnyezetet ki kell alakítani, fenn kell tartani, és fejleszteni kell. A munkavédelemhez tartozik a munkáltatók és a munkavállalók közötti együttműködés kialakítása és működtetése, a balesetek megelőzése úgy tárgyi, mint személyi feltételeinek biztosítása.

Tűzvédelem

A tűz elleni védekezés gyűjtőfogalma magában foglalja a tűzesetek megelőzését, a tűzoltási feladatok ellátását, a tűzvizsgálatot, valamint ezek feltételeinek biztosítását is. Feladatai: Tűz keletkezésének megelőzése, továbbterjedés megakadályozása, közvetlen veszély elhárítása. A tűz nem irányított égés, amely káros következményekkel jár. A tűzoltás legelemibb alapja a három feltétele: -az éghető anyag, -az oxigén és -a gyulladási hőmérséklet.  

Munka- és Tűzvédelmi tevékenység

Több éves tapasztalattal a hátunk mögött segítünk vállalkozásoknak biztosítani azon dokumentumok meglétét, melyek az akadályok nélküli tevékenységek lebonyolításához szükségesek. Számunkra elengedhetetlen, hogy egy vállalkozásnál ne csak a szükséges dokumentumok legyenek rendben, hanem azok a gyakorlati életbe is át legyenek ültetve. Biztosítjuk, hogy amennyiben velünk dolgozik, és a biztonságba fektet -legyen az alkalmi vagy rendszeres megbízás-, egy magabiztos háttérrel erősítjük meg a Munka- és Tűzvédelmi kötelezettségeit.

Ne várja meg, míg megtörténik a baj! Kerülje el a nem várt kiadásokat! Tervezzen hosszútávra, és fektessen a biztonságba, ezzel optimalizálva a hosszú távú kiadásait!

Rólunk

Prioritásunk, vállalkozásának sikeres és biztonságos működése

Számunkra nem csak az jelent elégedettséget, ha egy vállalkozás Munka- és Tűzvédelmi dokumentációi rendben vannak. Kötelességünknek érezzük, hogy minden vállalkozás, amely minket választ, a gyakorlati életben is megfelelően tudja alkalmazni a tőlünk szerzett tudást. Hiszünk benne, hogy a Munka- és Tűzvédelembe fektetett anyagiak hosszú, de akár már rövidtávon is megtérülnek az ügyfeleink számára.

Elképzeléseinket minden vállalkozásnak szeretnénk biztosítani, ezért alkottunk meg két kedvező csomagot, mely lehetőséget nyújt alkalmi szaktanácsadásra, illetve rendszeres tanácsadásra is.

Kapcsolat

Partnereinknek állandó szaktanácsadással szolgálunk a hét bármely napján. Fontos, hogy minden szituációra megoldást találjunk, ezért rendkívül rugalmasan kezeljünk az ügyfeleink megkeresését, legyen az telefonos vagy elektronikus.                                                                                                                                         

Lokális

Fő területünknek Budapest és Közép-Magyarország térségét célozzuk meg, de rendelkezésre állunk az ország bármely területén, ha egy vállalkozás bennünk látja azt a partnert, akivel szeretné megteremteni a biztonságos alapot.

Hatékonyság

Szolgáltatásainkat oly módon biztosítjuk az ügyfeleinknek, hogy azok egy minőségi alapra építhessék vállalkozásukat, melynek a munka- és tűzvédelem is az alkotóelemei. A biztonságba való befektetés egy olyan alternatíva, mellyel nem várt költségeket spórolhat meg a későbbiekben.

Elégedettség

Számunkra a legfontosabb visszajelzés az, amit az ügyfeleinktől kapunk. Rendkívül fontosnak tartjuk partnereinkkel a hosszútávon való együttműködést. Célunk a szolgáltatásunkkal kapcsolatos bizalom kialakítása ügyfeleinkben.

Széchenyi 2020 GINOP-5.1.9-17 álláskeresők és fiatal vállalkozóvá válásának ösztönzése, képzése és mentorálása