Szolgáltatások

Munkavédelem

A munkavédelem prioritása a biztonságos és egészséges munkakörülmények biztosítása. A célja az, hogy biztonságos munkavégzéssel megelőzze a munkahelyi baleseteket és az esetleges egészségkárosodást. A biztonságos munkakörnyezetet ki kell alakítani, fenn kell tartani, és fejleszteni kell. A munkavédelemhez tartozik a munkáltatók és a munkavállalók közötti együttműködés kialakítása és működtetése, a balesetek megelőzése úgy tárgyi, mint személyi feltételeinek biztosítása.

Tűzvédelem

A tűz elleni védekezés gyűjtőfogalma magában foglalja a tűzesetek megelőzését, a tűzoltási feladatok ellátását, a tűzvizsgálatot, valamint ezek feltételeinek biztosítását is. Feladatai: Tűz keletkezésének megelőzése, továbbterjedés megakadályozása, közvetlen veszély elhárítása. A tűz nem irányított égés, amely káros következményekkel jár. A tűzoltás legelemibb alapja a három feltétele: -az éghető anyag, -az oxigén és -a gyulladási hőmérséklet.  

Munka- és Tűzvédelmi tevékenység

Több éves tapasztalattal a hátunk mögött segítünk vállalkozásoknak biztosítani azon dokumentumok meglétét, melyek az akadályok nélküli tevékenységek lebonyolításához szükségesek. Számunkra elengedhetetlen, hogy egy vállalkozásnál ne csak a szükséges dokumentumok legyenek rendben, hanem azok a gyakorlati életbe is át legyenek ültetve. Biztosítjuk, hogy amennyiben velünk dolgozik, és a biztonságba fektet -legyen az alkalmi vagy rendszeres megbízás-, egy magabiztos háttérrel erősítjük meg a Munka- és Tűzvédelmi kötelezettségeit.

Ne várja meg, míg megtörténik a baj! Kerülje el a nem várt kiadásokat! Tervezzen hosszútávra, és fektessen a biztonságba, ezzel optimalizálva a hosszú távú kiadásait!